Српски | EnglishАктуелности

Докторске академске студије - први уписни рок
[16.10.2020]
Прелиминарне ранг листе за упис докторске академске студије видљиве су на страници уписа

Упис мастер Геотехника и Хидрогеологија
[14.10.2020]
Упис кандидата на студијске програме Геотехника и Хидрогеологија мастер студија обавиће се у петак 16.10. од 9 до 13 часова.
После жалбеног поступка није дошло до промене на прелиминарним листама за упис на мастер студије шк. 2020/21. год. на студијске програме геотехника и хидрогеологија
Нови креденцијали за е-сервисе (е-мејл, мудл и студентски сервис) биће вам послати путем мејла (који попуњавате приликом уписа).

Студенти на мастер студијама - е-налози
[14.10.2020]
Нови креденцијали за е-сервисе (е-мејл, мудл и студентски сервис) послати су свим уписаним студентима путем мејла (који сте оставили студентској служби приликом уписа). Уколико Вам мејл није стигао, обратите се на адресу webmaster@rgf.bg.ac.rs.

Упис на мастер академске студије - први уписни рок
[08.10.2020]
Детаљне информације о терминима и условима уписа на мастер академске студије као и прелиминарне ранг листе за упис на мастер академске студије можете пронаћи на линку упис

Због жалбеног поступка на ранг листе Геотехника и Хидрогеологија одлаже се упис кандидата до окончања поступка. Кандидати ће бити благовремено обавештени о термину уписа.

Кандидати са осталих студијских програма долазе према датој сатници 13. и 14. 10. од 9 до 13 часова

Обавештење
[05.10.2020]
Решење дисциплинске комисије

Mineralni potencijal Srbije
[02.10.2020]
Nacionalni tematski skup o mineralnom potencijalu Srbije, koji se organizuje u sklopu EIT KIC Raw Materials projekta RESEERVE – Mineral potential of the Eastern and South-Eastern Europe region održaće se u utorak, 20. Oktobra 2020. online!

Прелаз на нову акредитацију
[30.09.2020]
Студенти који се пребацују на нову акредитацију и добијају нови број индекса ће бити обавештени о преузимању нових креденцијала путем мејла за е-сервисе (е-мејл, мудл и студентски сервис).
Налози са старим бројем индекса ће бити укинути по завршетку уписа.

Страна  1   2   3   4   5 Упис 2019/2020
University of Belgrade Faculty of Mining and Geology University of Belgrade Faculty of Mining and Geology University of Belgrade Faculty of Mining and Geology
Microsoft Software Developer Network Academic Alliance
Microsoft Office 365
Eduroam
Moodle
Akademski integritet

Правила облачења

Kodeks

Спортска секција Савеза студената

Пројекти

APIS.de

RESEERVE

ResyLab

Ceepus

APIS.de